Your Favorites

Ons verhaal

Van professionele markt naar consumenten markt.

Ons verhaal

Sigma paintr. is onderdeel van Sigma Coatings, hét kwaliteitsmerk voor professioneel schilderwerk en onderhoud. Sigma Coatings staat bekend om haar hoogwaardige verfproducten zoals bijvoorbeeld Sigmapearl Clean Matt, de best reinigbare muurverf en Sigma S2U Nova, de keiharde lak voor binnen. Sigma Coatings investeert wereldwijd en continu in slimme, toekomstgerichte oplossingen.

Meer dan alleen schilderen

Het laten schilderen van je huis is een flinke investering. Dit brengt veel uitzoekwerk en geregel met zich mee. Je stopt er veel tijd en energie in. Want je wil zeker weten dat het goed gebeurt.

Sigma paintr maakt het laten schilderen van je huis weer leuk. We hebben een uitgebreid netwerk van schilders, werken uitsluitend met de beste materialen en beschikken over jarenlange ervaring.

Sigma paintr. Een dynamisch platform dat ontzorgt en tijd bespaart. Zo kun jij je tijd besteden aan andere dingen. En kunnen onze schilders doen waar ze goed in zijn.

Mooi geregeld

Mooi geregeld staat voor een gegarandeerd mooi eindresultaat. Maar ook voor een aangenaam proces. Al het vervelende geregel neemt Sigma paintr. uit handen. Zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een mooi huis. Jij tevreden, wij tevreden. Mooi geregeld.