Your Favorites

Trends 2020

Flow on the Move

Trends 2020

Voel dat je leeft

Flow on the Move laat zich het beste vertalen als het hartstochtelijk vieren van verschillende kleuren uit diverse culturen, die als het ware samensmelten. En daar hoort een levendig kleurenpalet bij, met kleuren die je niet 1-2-3 uit zou kiezen, maar die als je beter kijkt samen een ideale en levendige match zijn. Helemaal als je ze gebruikt op je wanden in huis en in je interieur. Het palet is modern retro en daarmee helemaal van nu.

Dit zijn ze. De bestseller kleuren van Flow on the Move.

Het On the Move-palet is verfrissend origineel en creatief, en daar hebben de sterke contrasten een flink aandeel in. Trendkleuren vol contrast, daardoor straalt het palet juist een aangename eigenheid uit. Ze maken je blij. Zie je ook dat de combinatie van deze kleuren een dynamiek met zich meebrengt, denk je ook meteen aan beweeglijkheid en prikkelt het je fantasie?


De kleuren ‘lijken’ te vloeken als je ze zo naast elkaar op een rijtje ziet. Alleen in je interieur doen ze dat dus in het geheel niet, dan ontstaat er een natuurlijke flow. Je hebt voor deze trend wel een beetje lef nodig, extraversie past bij jou.

Kleuren in deze afbeelding: 60% Sprite Twist (PPG1226-3), 30% Bleeding Heart (PPG1185-5), 10% Argonaut (PPG1214-2)

CREËER EEN UITGEBALANCEERD KLEURENCOMBINATIE

Ben je geïnspireerd door dit trendpalet en wil je een kleurencombinatie creëren voor je volgende project? Ons 60-30-10-principe geeft je een richtlijn om de juiste kleurbalans te vinden. Lees meer over ons 60-30-10 principe.


In deze Flow-on-the-Move-ruimte: 60% Sugar Syrup (PPG1207-4), 30% Lemon Grass (PPG1215-1), 10% Artesian Well (PPG1231-5)

DE TRENDVERHALEN VAN 2020

Flow on the Move is een van de drie trendverhalen van 2020. De drie paletten hebben allemaal de Sigma Kleur van het Jaar 2020 Chinese Porcelain als vertrekpunt. Wil je hier meer over lezen? Ontdek dan Flow at the Core en Flow in the Know.