Your Favorites

De trendkleur van 2018

Ben jij toe aan iets nieuws in huis? Verfris jouw interieur dan met de trendkleur van het jaar 2018: de neutraal grijze kleur, S 7010-R70B.

Een mix van zwart en indigo

De trendkleur van het jaar is een mooie mix van zwart met een vleugje indigo. Zwart zorgt voor stilte, terwijl indigo staat voor mogelijkheden en diepe hoop. De veelzijdige kleur die door de mix is ontstaan, kan op vele manieren worden toegepast voor een tijdloze en trendy inrichting. Wij hebben voor jou een aantal voorbeelden op een rijtje gezet.

Breng je interieur tot leven

De donkere kleur zorgt ervoor dat meubels en andere elementen van het interieur nog meer tot hun recht komen. Zo worden niet alleen de witte meubels, maar ook de groene plant op bovenstaande afbeelding door de muurverf nog meer naar de voorgrond gebracht.

Creëer een moderne en luxe uitstraling

Een moderne luxe uitstraling creëer je gemakkelijk met deze veelzijdige donkergrijze kleur in een interieur met veel wittinten of pastelkleuren. Zo komt de keuken prachtig tot zijn recht door de witte onderbreking halverwege. Zie jij jezelf al zitten voor een gezellig diner met vrienden?

Combineer met andere tinten

De trendkleur van het jaar is daarnaast ook prima te combineren met andere tinten. De houten blokken zorgen voor een speelse onderbreking en worden door de donkere muren nog meer naar de voorgrond gebracht.

Probeer het zelf

Ben jij geïnspireerd door de nieuwe kleurtrend? Bekijk zelf hoe deze kleur het best tot zijn recht komt in jouw inrichting met de online Sigma Colour Viewer. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar het resultaat!

Meer inspiratie