Your Favorites

Doekje erover. Klaar!

Als je kiest voor witte muren, dan wil je toch dat deze zo lang mogelijk wit blijven? Net zoals witte shirtjes niet altijd wit blijven, blijven muren dat ook niet. Hoe voorzichtig je ook bent, toch mors je weleens koffie, haal je per ongeluk iets langs de muur of laten je kinderen een mooie tekening van ketchup voor je achter op de muur. Soms wordt het erger als er een doekje overheen wordt gehaald wat vervolgens leidt tot het opnieuw schilderen van de muur. Dit is niet het geval met Sigmapearl Clean Matt.

Sigmapearl Clean Matt: voor muur én plafond!

Sigmapearl Clean Matt is een matte verf dat niet alleen voor de muur gebruikt kan worden, maar ook voor het plafond. 30 dagen nadat deze verf is aangebracht is het mogelijk om vlekken simpel te verwijderen met een zacht doekje en lauw water. Niet alleen is deze verfsoort verkrijgbaar in het wit, maar ook in andere kleuren. Wil jij bijvoorbeeld een roze muur? Dan kan deze kleur ook voor jou gemaakt worden met het speciale reinigingsgemak. Heb je het toch voor elkaar gekregen om een vlek te maken die er niet met lauw water af gaat? Dan kun je gebruik maken van de Sigmapearl cleaner. Dit is een reiniger die helpt bij het verwijderen van de wat hardnekkigere vlekken.

Wil je ook Sigma Pearl Clean op je wanden? Je kunt het als keuze optie aanvinken in de Sigmapaintr kluswijzer.

Benieuwd of je echt vlekken kunt verwijderen van de muren? Bekijk hier de video waarin schilders het voor jou hebben uitgetest!