Your Favorites

Binnenschilderwerk

Schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van uw huis maar draagt ook bij aan een prettigere leefomgeving. Door te spelen met kleur kan een ruimte meteen een heel andere uitstraling krijgen.

Kies eens een kleur

Het kiezen van een of meerdere kleuren is best spannend. En soms ook best moeilijk. Er zijn immers zoveel kleuren…. Het 60-30-10 principe helpt hierbij en geeft de tools om jouw eigen kleurencombinatie te vinden.

Lekkage?

Het zal je gebeuren: waterschade van de bovenburen, of als gevolg van een overgelopen goot of een lekkend dak. Waarom dan zelf schilderen? De verzekering dekt vaak de kosten.

Het herstellen van waterschade wordt vaak vergoed door een inboedel of opstalverzekering. Dit betreft zowel de verf als de uren van de schilder. Makkelijker dus om het te laten herstellen. Hiervoor wil uw verzekeringsmaatschappij meestal weten wat het schilderwerk gaat kosten. Via onze offertetool vraag je snel en gemakkelijk een prijs voor uw schilderwerk aan. En als deze wordt goedgekeurd is het plannen van de klus zo gedaan. Makkelijk en eenvoudig. En voor u het weet ziet het muurtje of plafond er weer uit als vanouds.