Your Favorites

Als jij zorgt voor de koffie, nemen wij de koeken mee

De tool is ingevuld, je hebt de offerte ontvangen en de afspraak is ingepland maar wat nu? Sigma paintr. probeert zoveel mogelijk de schilderklus uit handen te nemen, maar natuurlijk is het van belang dat u ook voorbereid bent zodat de schilder effectief te werk kan gaan. In deze blog kun je lezen wat er binnen de schilderklus valt en hoe jij je het beste voor kunt bereiden.

Voordat de schilderklus uitgevoerd zal worden, wordt je geïnformeerd over de schilder: Via de mail zullen wij jou laten weten welke schilder de schilderklus komt uitvoeren. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je precies wie er voor je deur staat om de klus voor je uit te voeren. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is op de dag van de schilderklus om de schilder binnen te laten. Dit kan jij zelf zijn, maar ook een familielid of een buur.

Voorbereiding

We adviseren altijd om waardevolle spullen weg te zetten. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen en vazen, maar ook aan vloerkleden, gordijnen en vitrages. Onze schilders werken zo netjes mogelijk, maar om er zeker van te zijn dat er niets mee gebeurt, is het verstandig deze vroegtijdig weg te halen. Zijn er verder dingen in huis waar de schilder voorzichtig mee moet doen of op moet letten, neem dit dat vooral door met de schilder.

Bij het invullen van de tool heb je gekozen voor de kleuren die jij geschilderd wilt hebben. De schilder zorgt voor de Sigma kwaliteitsverf in de juiste kleur en hoeveelheid. Verder zal de Sigma paintr. schilder heel secuur te werk gaan en alles goed afplakken. Na de schilderklus zal ook alles weer netjes opgeruimd worden zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Huisdieren

Heb je huisdieren? Dan is het handig om te ruimte waar geschilderd is af te sluiten zodat jouw huisdier hier niet bij kan. Het zou zonde zijn als er opnieuw geschilderd moet worden of als jouw hond of kat straks een nieuwe kleur vacht heeft gekregen.

Checklist

Na afloop zal de schilder de klus met jou doornemen en een checklist zal worden ingevuld. Hierbij kunt jij aangeven of je tevreden bent met het resultaat of als het eindresultaat niet voldoet aan jouw verwachtingen. Wij streven naar een tevredenheid van 100% en daarom zal er altijd gekeken worden naar een passende oplossing. Ook vragen wij jou na afloop een review te geven van de schilderklus. Deze review zouden wij graag willen delen met ons netwerk.

Zet jij de koffie alvast klaar? Dan zorgen wij voor de rest!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sigma paintr. en alle andere inspirerende nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Pinterest. Heb jij een vraag? Mail ons dan gerust via info@sigmapaintr.nl.