Your Favorites

Sigma paintr. garandeert

Sigma paintr. gecertificeerde schilders.

Sigma paintr. gecertificeerde schilders.

Altijd de beste schilder voor jouw klus.

Elke klus vraagt om zijn eigen specifieke aanpak. Sigma paintr. selecteert op basis van jouw situatie en wensen de beste vakschilder. We kennen onze professionele schilders en weten wat ze kunnen. Ze werken volgens de laatste technieken en worden regelmatig getraind. Zo hebben we bijvoorbeeld schilders die gespecialiseerd zijn in marmertechnieken, spuit- en sierpleisters en herstelwerkzaamheden. Voor elke nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsklus hebben wij de juiste schilder. Zo ben jij altijd verzekerd van uitstekend schilderwerk.

Topkwaliteit verf & materiaal.

Topkwaliteit verf & materiaal.

De beste producten van Sigma Coatings.

Onze schilders maken gebruik van de beste producten afgestemd op jouw schilderklus. Alles wordt geschilderd met A-kwaliteit Sigma verf en ook het materiaal selecteren we zorgvuldig.

In 17 laboratoria, in 10 verschillende landen is Sigma wereldwijd bezig met nieuwe innovaties. Bijvoorbeeld ten aanzien van de kleur en decoratieve mogelijkheden van producten. Maar ook als het gaat over duurzaamheid, veiligheid, gezondheid en milieu blijft het merk ontwikkelen. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Duurzaam schilderwerk.

Duurzaam schilderwerk.

Jarenlang genieten van een mooi resultaat.

Duurzaam schilderwerk is het eindresultaat van de beste producten die worden aangebracht door de beste professionals. Die weten wat er voor nodig om je huis maximaal uit de verf te laten komen. Dat zorgt ervoor dat je weer jaren van je huis kunt genieten. Zonder zorgen en met minimaal onderhoud. Duurzaam schilderwerk is ook goed voor mens en milieu. Wij selecteren schilders bij jou in de buurt, wat werkgelegenheid oplevert en Co2 uitstoot beperkt. Daarnaast gebruiken we materialen die niet schadelijk zijn voor je gezondheid. Dat is mooi meegenomen.

Zorgvuldige omgang met huis en tuin.

Zorgvuldige omgang met huis en tuin.

Wij zijn tenslotte bij jou te gast.

Sigma paintr. garandeert dat haar schilders zorgvuldig omgaan met jouw bezit. Dit betekent dat de schilders netjes werken en opruimen zodat je zo min mogelijk overlast ervaart. Als er iets is waar je je aan stoort of waar rekening mee gehouden moet worden, dan kun je dit altijd aangeven bij de schilder, of aan Sigma paintr. Wij horen het graag.